Фотографії загиблого "за невідомих обставин" комвзводу Псковської дивізії, похованого у Воронежі

Одним з псковських десантників, яких поховали як загиблих "при невідомих обставинах", був Антон Короленко, командир десантно-штурмового взводу 76-ї десантно-штурмової дивізії, дислокованої в Пскові

Короленко загинув "під час виконання службових обов'язків 19 серпня", пояснив кореспонденту РИА "Воронеж" начальник відділу військового комісаріату Воронезької області по місту Павловськ, Павловському і Верхнемамонскому районам Михайло Харківський. 

Де і за яких обставин це сталося, воєнком пояснювати не став. Родичі також не стали відповідати на запитання про це, назвавши інформацію "прихованою". 

В одному з сіл Павловського району Воронезької області живуть батьки Антона, тому загиблого десантника, який з родиною мешкає в Пскові, привезли ховати в Воронезьку область. Його ховали 25 серпня. 

В Антона Короленка залишилася дружина і маленька донька. 

"У п'ятницю вранці я була щаслива - я збирала речі додому в Псков в НАШ будинок, а в обід все обірвалося. Я на краю прірви - з одного боку наше щасливе життя, з іншого - порожнеча. Помоліться всі за мого єдиного і коханого Антона, як же може таке бути, що його більше немає", - написала дружина комвзводу на своїй сторінці у "Вконтакте" 24 серпня. 

На сторінці також є дивний статус без розділових знаків: "це неправда не поспішайте". Що саме неправда і кому не поспішати - не відомо. 

Сторінка самого Антона Короленко видалена з соцмережі. 

Житель Павловського району Антон Короленко служив в Псковській десантно-штурмової дивізії після закінчення Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища в 2009 році. У 2011 році взвод старшого лейтенанта Короленко став кращим в ВДВ Росії за підсумками змагань. 

Як відомо, 25 серпня кілька російських опозиційних ЗМІ повідомили про "закриті" похорони двох десантників Псковської повітряно-десантної дивізії - Леоніда Кічаткіна та Олександра Осипова. На їх могилах вказані дати смерті - 19 і 20 серпня.