У Сніжному терористи показово закатували військового комісара

У Сніжному терористи закатували до смерті військового комісара Амвросіївського районного військового комісаріату підполковника Володимира Московку

Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Як зазначили у Міністерстві оборони, Московка разом з сином, 27 серпня, повертався в Амвросіївку на своєму автомобілі, коли його зупинили і передали російським військовим. "На околиці міста його автомобіль був зупинений військовослужбовцями 331-го повітряно-десантного полку збройних сил РФ, які після перевірки документів затримали чоловіків і відвезли їх в польовий табір російських військ поблизу міста Сніжне. Наступного дня затримані були передані терористам, які в даний час контролюють Сніжне", -  повідомили в Міністерстві.

За словами Міністерства оборони, до побиття і знущань також приєднувалися проросійські налаштовані місцеві сепаратисти. Під час екзекуції у військового комісара стався серцевий напад, в результаті чого на руках у сина він помер, повідомили в Міноборони.

У зв'язку з цим випадком Міністерство оборони України заявило про те, що факт і обставини загибелі українського офіцера підполковника Володимира Московки вкотре засвідчили цинічну сутність та нівелювання всіх норм міжнародного права і засад християнської моралі з боку військових РФ, проросійських та російських терористів.