Коту, вагою 14 кг, призначили сувору дієту

Ветеринари посадили кота на сувору дієту і змусили займатися спортом

Коли кіт по кличці Король Лео був знайдений кинутим на узбіччі дороги в Нешвіллі, штат Теннессі, його хутро було жахливо сплутане, а важила тварина близько 14 кілограмів. 

Заплутане хутро обмежувало рухи кота, а з урахуванням величезного живота Лео ледве міг ворушити задніми лапами. Мяукання тварини почув водій, який зупинився неподалік, щоб змінити спустило колесо, повідомляє DailyMail. 

Чоловік відвіз кота до офісу департаменту з контролю і догляду за тваринами. Звідти Король Лео був відправлений до спеціального реабілітаційного центру для кішок. Там його шерсть поголили, посадили на сувору дієту і змусили займатися спортом. Тепер кіт регулярно займається на біговій доріжці, яку, як не дивно, він полюбив. 

«Король Лео - найважчий кіт своєї породи з тих, що я бачила. Це прекрасний і веселий кіт. Він готовий грати і любить перевертатися, щоб я чесала йому живіт», - сказала 34-річна Латиш Ламплі, ветеринар

Зараз здоров'я кота знаходиться під ретельним контролем, а інформація про схуднення Лео розміщується у соціальних мережах.

Латиш була вражена успіхами свого нового вихованця в фізіотерапевтичних процедурах і сподівається, що Лео буде потрібно трохи часу, щоб повернутися до нормальних форм.

ФОТО: DailyMail