"В аэропорте ложит". Як в мережі тролять "темного" Губарєва

Голова правління НАК "Нафтогаз-Україна" Андрій Коболєв на своїй сторінці в Facebook тонко "потролив" одного з ватажків бойовиків Павла Губарєва, який нещодавно знову зганьбився своєю публікацією в соцмережі

Губарєв написав пост, в якому розповів, що до нього в аеропорту підійшов молодий чоловік і дав гроші на бронежилет, пише "ТСН".

 "В аэропорте подходит ко мне молодой человек, ложит в руку 15000 рублей и говорит, чтобы я купил один бронежилет. И такая вся Россия. Победим!", - написав спочатку "полководець".

Коли коментатори почали робити йому зауваження, що правильно писати не "в аэропорте", а "в аэропорту", а в російській мові слова "ложит" взагалі немає, Губарев через чотири години виправив свої помилки.

Але на цьому він не зупинився. Ще через кілька годин Губарєв виправив суму, яку йому "дав" молодий чоловік - замість 15 тисяч написав 20.

Всю історію редагування посту видно на його сторінці. Історію редагування поста, яким зганьбився Губарєв, видно на його сторінці.

Глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв не стримався і на своїй сторінці у Facebook спробував наслідувати стилю Губарєва.

"В каридоре останавливает меня мужчина и ложит в портфель большой конверт со словами "Buy more gas from Europe". И так весь МВФ", - написав Коболєв.  

 

Крім глави "Нафтогазу" багато користувачів соцмереж почали "тролити" Губарєва, використовуючи на різний лад слова "в аэропорте" і "ложит".

Нагадаємо, ватажок донецьких терористів Губарєв втік до Росії.