Семенченко розповів, що думає про "особливий статус" Донбасу

Семен Семенченко вважає, що законом про особливий статус Донбасу влада хоче зробити українців простими глядачами і не дати змогу впливати на події в країні

Про це командир батальйону "Донбас" написав у своєму Фейсбуці, передає Еспресо.TV.

"Це повинно було трапитися два місяці тому. Суспільство було не готове і тому АТО було продовжено. А з народом стали працювати. Спочатку було залякування армією РФ, потім низка військових поразок за які ніхто не поніс відповідальності. Потім заговорили про загрозу застосування тактичної ядерної зброї. І це лякало людей ще більше. Причиною поразки були оголошені мобільні телефони, а ті хто вимагав правосуддя-агентами Кремля. Потім стали заздалегідь затикати роти тим хто міг у майбутньому сказати "Ні" і закликати до дії. Компанії з дискредитації пройшли по всіх хто був небезпечний. Заручниками залишалися полонені під Іловайськ солдати. І ось вони закрили осіб і проголосували", - написав Семенченко.

Також командир батальйону вважає, що цей законопроект це ще не кінець Донбасу.

"Не важливо що думають вони. Важливо що думаємо ми. Якщо ми не дамо перетворити себе в глядачів, якщо будемо активними учасниками то Україна буде жити. Адже Донбас це не початок і не кінець. Може бути дуже важко. Чорне робитимуть білим, а біле чорним. Зрада інтересів країни називатимуть перемогою", - додав Семен Семенченко.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада проголосувала за законопроект президента Петра Порошенка «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».