Скрипка зізнався, як став радником Кличка

Олег Скрипка подякував Катерині Осадчі за 20-хвилинну зустріч з мером Києва Віталієм Кличко

Про це він заявив в ефірі "Світського життя", повідомляє Еспресо.ТV

Нещодавно на Одеському кінофестивалі Скрипка розповів, що не може ні зателефонувтати, ні достукатися до Віталія, бо його не чують. Проте, не пройшло й півтора місяці, як він вже на посаді радника мера Києва.

"Це не посада, я на громадських засадах відповідаю за Андріївський узвіз. Я є натхненником та куратором Андріївського узвозу", - зауважив Скрипка.

Він також заявив, що зустрітися з Кличко йому таки вдалося, нехай і на 20, проте "плідних" хвилин, після того, як він "поскаржився" Катерині Осадчі в ефірі "Світського життя".

"Я глибоко вдячний вам, Катерино, тому що я зустрівся з міністром культури саме з вашою допомогою. І з паном Віталієм це відбулося таким самим чином. Я сказав, що маю різні ідеї, в тому числі й по Андріївському узвозу. А він, як виявилося, стояв на порядку денному під першим номером", - розповів радник мера.

Скрипка також повідомив, що Віталій Кличко йому телефонує і питає про справи на Андріївському. Музикант переживає, що може не справлятися зі своїми обов'язками, адже він не чиновник. Проте, мер столиці, призначивши Скрипку на посаду радника, сказав, що він впорається.

Нагадаємо, про те, що лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка призначений радником мера Києва Віталія Кличка, стало видомо 15-го серпня. Музикант вже планує встановити на одній з найстаріших вулиць столиці радіо. Узвіз обладнають динаміками, які транслюватимуть музику. Крім того радник Кличка планує запустити інтернет-портал "Андріївський узвіз", поставити нові навігаційні вказівники і лавки і зробити на вулиці безкоштовний Wi-Fi.