Табір українських військових під Дмитровкою після багатогодинного обстрілу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В ніч з 3 на 4 вересня ракетами з російських установок залпового вогню «Смерч» був обстріляний табір українських військових в селищі Дмитрівка Новоайдарського району Луганської області

Відповідні фото на своїй сторінці в «Фейсбук» виклав журналіст Костянтин Реуцький, пише Еспресо.TV.

 За його словами, в цей день в селище були стягнуті особовий склад і бронетехніка, передислоковані з позицій на окраїнах Луганська. Тут розташовувалися перша танкова бригада, 12й і 22й батальйони територіальної оборони. Вогонь вівся прицільно з невеликими перервами на протязі декількох годин. Військові припускають, що їхні позиції обстрілювалися з російської території, що межує зі Станично-Луганським районом. Велика частина перекинутої в Дмитрівку техніки - танки, БТРи, установки «Град» - була знищена. Серед особового складу так само є втрати: вбиті і поранені.

Через пожежу в таборі танкістів здетонував боєкомплект в кузовах розбитих вантажівок. За словами місцевих жителів, снаряди рвалися ще близько 12 годин - до четвертої години вечора наступного дня. Жертв серед місцевого населення немає, але від розривів постраждали будинки в селищі, загинули кілька телят і кінь.