У Кіровограді депутата викинули у смітник

Активісти та представники Самооборони Кіровограду оголосили про третій Майдан і запхали обласного депутата у смітник

Про це повідомляє  Кіровоградський медіапортал "Акула", передає Еспресо.TV

За інформацією ЗМІ, після засідання облради активісти вийшли на вулицю, аби зустрітися з депутатами. Люди були обурені тим, що депутати не змогли проголосувати за недовіру новопризначеному голові ОДА, колишньому регіоналу та учаснику антимайдану Сергію Кузьменку.

"Попередньо активісти також принесли під стіни обладміністрації шини і розмістили перед входом смітники, як вже відомий символ люстрації. Депутат облради Корецький якраз виходив з будівлі опісля засідання, на якому виступав проти рішення висловлювати недовіру голові обладміністрації. Перед людьми, які зібралися коло будівлі, він одразу поміняв точку зору і почав розповідати про єдину Україну", - йдеться у повідомленні.

ЗМІ також інформує, що така поведінка ще більше розлютила активістів, які його і запхнули у сміттєвий контейнер.

Нагадаємо, це вже четвертий чиновник, який потрапляє до сміттєвого контейнера. Раніше до сміттєвого контейнера запхнули чиновника в Одесі - в.о. директора обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олега Руденка, у сміттєвому контейнері опинився і начальник відділу кадрів Тернопільської райдержадміністрації Віталій Федак, а нещодавно, 16 вересня, до сміттєвої урни потрапив колишній регіонал Віталій Журавський.