Близько тисячі невідомих блокують будівлю концерну РРТ у Києві

На даний момент близько тисячі невідомих людей намагаються прорватися до будівлі Концерну радіозв'язку, телебачення і радіомовлення у Києві

Про це повідомляє кореспондент Еспресо.TV з місця подій.

Екс-в.о. гендиректора Костянтин Захаренко, який організував рейдерське захоплення концерну і вийшов до журналістів,  посилається на рішення Тельманівського районного суду Донецької області, який нібито ухвалив постанову  про скасування рішення уряду про своє звільнення і відсторонення гендиректора Концерну РРТ Олександра Півнюка від виконання своїх обов’язків.

Він заявляє, що причиною звернення до суду стала трансляція на території Донецької та Луганської областей російських телеканалів.

«Ухвала суду набирає чинності з 14 липня 2014 року. Я як заступник взяв на себе виконання повноважень гендиректора концерну, що передбачено внутрішніми документами», - пояснив свої дії Захаренко.

Натомість нинішній гендиректор концерну Олександр Півнюк заявив, що не виконуватиме рішення окупаційної влади, адже нині Тельманівський район Донецької області перебуває під контролем терористів.

У зв’язку з цим він відмовляється покинути кабінет гендиректора.

Разом з тим, кореспондент Еспресо.TV повідомляє, що наразі біля будівлі концерну зібралось близько тисячі прихильників Захаренка, які намагаються прорватися до будівлі.

Нагадаємо, сьогодні вранці було здійснено рейдерське захоплення Концерну радіозв'язку, телебачення і радіомовлення.

Як повідомив гендиректор концерну Олександр Півнюк, рейдерське захоплення центрального офісу здійснив екс-в.о. гендиректора Костянтин Захаренко.