Представники диктатури Януковича намагаються повернути контроль над підприємствами, які є ключовими з огляду на ЗМІ України

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає спробу змінити керівництво концерну РРТ рейдерським захопленням підприємства подільниками Януковича

Про це він сказав телефоном в ефірі Еспресо.TV

"Десь приблизно годину тому я був в районі Концерну, бачив там людей, які стояли біля входу на прохідну. Достатньо сумнівної зовнішності люди, все це абсолютно схоже на спробу рейдерського захоплення з боку екс-очільника, який був за правління Януковича в.о. І, безперечно, говорити про будь-яку законність документу, який ним був наданий сьогодні - не варто. Думаю, маємо справу з спробою реваншу в інфопросторі, коли колишні чиновники, представники диктатури Януковича, намагаються за будь-яку ціну повернути собі контроль, в тому числі над підприємствами", - сказав він.

Радник міністра зазначив, що зараз на території знаходяться працівники міліції, які з'ясовують обставини, в тому числі в якій спосіб з’явилося рішення суду на території, підконтрольній російським терористичним бандам. 

"Це така вже справді тенденція і вибудовується якась системність у добуванні таких рішень. Тут активно потрібно буде нам попрацювати і МВС, і СБУ, і ГПУ, щоб не дати змогу реваншистам і сепаратистам. Ось пан Захаренко був одним, хто під час Майдану блокував роботу і "5 каналу" і інших опозиційних тоді ЗМІ, тому це не добрий прецедент і тут має місце справді спроба через такий спосіб взяти реванш і намагання повернути контроль над підприємствами, які є ключовими з огляду на ЗМІ України", - сказав він і додав, що у такий спосіб відбулася змова екс-керівника підприємства з російськими терористичними бандами, які могли видати таке рішення суду. 

Нагадаємо, як повідомив вранці народний депутат Микола Княжицький сьогодні була здійснена спроба рейдерського захоплення Концерну радіозв’язку, радіомовлення та телебачення.