Путін залишить російських олімпійців без "закордонної романтики"

Штаб підготовки збірної Росії до Олімпійських ігор-2018 рекомендував спортивним федераціям проводити навчально-тренувальні збори на домашніх базах

Про це заявив заступник міністра спорту Росії Юрій Нагорних, який очолив штаб підготовки до наступних зимових Ігор, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

"В рамках реалізації комплексної програми з підготовки до Ігор в Південній Кореї штаб рекомендує нашим федераціям, Центру спортивної підготовки, збірним розглядати як основні бази об'єкти, що знаходяться на території Росії. За останні чотири роки їх кількість значно збільшилася. Романтика роботи за кордоном вже минула. Нашим спортсменам набагато комфортніше перебувати в хороших умовах на території країни", - каже Нагорних.

При цьому він заперечує, що подібна "рекомендація" пов'язана з політичною ситуацією в світі.

Зазначимо, міністр спорту Росії Віталій Мутко 22 вересня затвердив комплексну програму підготовки російських спортсменів до Олімпійських та Паралімпійських зимових ігор 2018 року в Пхенчхані, яка, зокрема, передбачає використання під час заключного етапу підготовки спортивних баз Далекосхідного регіону.