У ФФУ розповіли керівництву "Карпат" про "власну чесність та футбольний професіоналізм"

Голова атестаційного комітету ФФУ Ігор Гатауллін розповів про свою футбольну чесність

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на Football.ua, Гатауллін відповів керівництву "Карпат" на звинувачення у корупції, яка панує у ФФУ.

"Не стану коментувати ці абсурдні заяви. Боюся здатися нескромним, але я сорок років працюю у футболі на різних посадах і жодного разу не давав приводу засумніватися у своїй чесності та професіоналізмі", - сказав він.

Хочемо нагадати, що Ігор Гатауллін є головою Вінницької федерації футболу. Але в обласному центрі вже декілька років немає професійного клубу. 

За словами Гатаулліна, згідно з процедурою, він вже звернувся в три інстанції з єдиним проханням - провести всебічне, об'єктивне і незалежне розслідування.

"А саме до комітету етики та чесної гри ФФУ, виконкому ФФУ і контрольно-дисциплінарного комітет ФФУ Хотілося б особливо відзначити: моя совість перед львівським футболом, його вболівальниками та клубом чиста. Адже, незважаючи на всі "проти", можливо, навіть пішовши проти здорового глузду, я вмовив своїх колег по атестаційному комітету ФФУ видати "Карпатам" атестат на участь у Прем'єр-лізі", - сказав Гатауллін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Карпати" звернулися в прокуратуру та МВС з вимогою люстрації керівництва ФФУ.