На Донеччині за добу угнали 13 автомобілів

Минулої доби в Донецькій області задокументовано незаконне заволодіння 13 транспортними засобами

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області, передає Еспресо.TV.

Невідомі особи, погрожуючи зброєю, в серпні заволоділи автомобілем «Рено Логан», який належить ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі», чим заподіяли збитків на суму 82 360 грн. Обставини та місце встановлюються. 

В м.Єнакієве невстановлені особи, озброєні автоматичною вогнепальною зброєю, перебуваючи на перехресті в центрі м Єнакієве, зупинили 58-річного жителя м Красноармійська та заволоділи його автомобілем «Lexus RX-300». 

В міліцію надійшла інформація від мешканки м.Донецька про те, що на територію домоволодіння проникли невідомі, які викрали автомобіль «ЗАЗ Vida». 

В міліцію від керівництва приватного підприємства в м.Донецьку надійшло повідомлення про те, що з території підприємства невідомі особи в камуфляжній формі викрали 7 автомобілів. 

В міліцію звернувся житель м.Києва, представник приватної компанії, про те, що в м Донецьку невідомі особи в камуфляжній формі з території промислово-будівельної компанії під загрозою застосування зброї викрали автомобіль «Пежо». 

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо воно завдало великої матеріальної шкоди)