Футболіст "Спортингу" вимагає в УЄФА покарати російського суддю

Півзахисник португальського "​​Спортинга" Вільям Карвалью закликав керівництво Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) піддати санкціям російського арбітра Сергія Карасьова

Карвалью обурений тим, як Карасьов відсудив матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Спортингом" та німецьким "Шальке", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

"Результат матчу несправедливий. Нам був забитий гол з придуманого пенальті. Я думаю, що представники УЄФА мають проаналізувати суддівство в цьому матчі. Я впевнений, що вони покарають суддю, тому що це ганьба", - сказав Карвалью.

Незадоволений таким суддівством і головний тренер "Спортинга" Марко Сілва.

"Футбол далеко не завжди буває справедливою грою. Я вважаю, що на поле завжди виходять три команди. В наших силах боротися з суперниками, але не з арбітрами", - констатує Сілва.

Зазначимо, матч групи G відбулася у вівторок в Гельзенкірхені і завершилася з рахунком 4:3 на користь "Шальке". Перемогу німецькому клубу приніс гол, забитий з пенальті в компенсований час. Карасьов очолював російську бригаду арбітрів, яка обслуговувала цю гру.

Варто додати, що спонсором німецького "Шальке" є російський "Газпром".