Вчора через напад на військовий автомобіль загинув 1 боєць

Вчора через напад терористів на машину з українськими військовими загинув один боець АТО, ще один був поранений

Про це йдеться в повідомленні "Штаба оборони Маріуполя", передає Еспресо.TV.

Вчора в районі 13.00 було скоєно напад на машину з військовослужбовцями ЗСУ. Напад було скоєно з легкового автомобіля, використовувалося стрілецьку зброю. Напад було успішно відбито. На жаль, 1 боєць загинув і 1 важко поранений. 

Сьогодні в 7.00 з Східної сторони Маріуполя був здійснений мінометний обстріл позицій сил АТО. Обстріл вівся з 120 міліметрових мінометів «Волошка». Вогонь був цілеспрямованим за місцем відпочинку солдат, а також за місцем несення служби. Атака була відбита, Жертв і постраждалих немає. 

Також вчора в післяобідній час на території Маріуполя були чутні постріли. Штаб оборони Маріуполя повідомляє, що вогонь вівся на територіях підконтрольних т.зв. ДНР. Позиції сил АТО не атакувати. Вогонь вівся всередині підконтрольній бойовикам території. 

Також вчора полк «Азов» спільно зі службою безпеки України в рамках заходів щодо встановлення та затримання розвідувально-диверсійних груп, проводив чергову операцію в Орджонікідзевському районі м Маріуполя. Подробиці операції не розголошуються до завершення слідчо-оперативних дій.