Вибори у Волновасі на Донеччині під загрозою зриву, – член комісії

Вибори до Верховної Ради в контрольованому українською владою місті Волноваха на Донеччині перебувають під загрозою зриву

Про це пізно ввечері в суботу заявила член дільничної виборчої комісії №140145 у 60-му окрузі Тетяна Чанглі, повідомляє Еспресо.TV з посиланнням на "Радіо Свобода".

"Зараз ведеться незаконна діяльність на дільницях. По-перше, дільниці не в повному складі, не всі члени комісій присутні, біля окружної комісії я зустрілася з іншими членами дільниць, які також скаржаться. Це 164-та дільниця, вона закрита сьогодні і жодної роботи не ведеться. Ніякої комісії немає, зриваються вибори взагалі в місті Волноваха", – каже Чанглі.

Крім цього, за її свідченням, у цьому місті не роздали запрошень і немає офіційних програм кандидатів на дільницях.

"В окружній комісії досі формуються дільничні комісії, хоча списки від кандидатів і від партій давно передали в окружну комісію, і давно ці дільничні комісії мали бути сформовані для початку роботи", – заявила Чанглі.

Вона також поскаржилася, що в суботу члени дільничної комісії не допустили її до свого засідання.

Як уже повідомлялося, бойовики "Донецької народної республіки" поширюють неправдиву інформацію про наступ українських військових після виборів у Верховну Раду 26 жовтня.