У Яценюка заявили, що коаліційну угоду оприлюднять після підрахунку голосів

Коаліційна угода буде оприлюднена найближчими днями, після підбиття підсумків голосування на позачергових виборах до парламенту

Про це заявляє кандидат у народні депутати від "Народного фронту" Вікторія Сюмар, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна"

"Ми заявили, що готові бути основою коаліції, враховуючи попередні результати виборів. Коли голоси будуть підраховані, ми будемо виступати з відповідною ініціативою", - сказала вона агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок. 

На запитання, коли буде оприлюднено текст коаліційної угоди, В.Сюмар відповіла, що це відбудеться в найближчі дні, зазначивши, що ще »не пораховані голоси, немає офіційних результатів виборів". 

В.Сюмар пояснила, що на даному етапі стоїть завдання підрахунку голосів і недопущення зриву виборів в жодному з округів, після чого мова може йти про укладення коаліційної угоди, внесення пропозицій кожної з політичних сил. 

Відповідаючи на питання, які політичні сили зараз беруть участь в переговорах, кандидат в депутати сказала, що зараз "швидше ведуться розмови", а не офіційні переговори з питання формування коаліції.