У Яценюка може з`явитися "євроінтеграційний" заступник

Проект коаліційної угоди передбачає введення в Кабінеті міністрів посади першого віце-прем'єр-міністра з європейської інтеграції

Про це йдеться в запропонованому Блоком Петра Порошенка проекті тексту Коаліційної угоди, яка є у розпорядженні Еспресо.TV.

"Координація впровадження угоди про асоціацію в Кабінеті міністрів України покладається на першого віце-прем'єр-міністра - міністра з євроінтеграції, якому надаються повноваження щодо координації діяльності міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в межах питань впровадження угоди про асоціацію", - йдеться в документі.

Нагадаємо, сьогодні  партія "Блок Петра Порошенко" оприлюднила проект коаліційної угоди і передав його партій "Народний фронт" Арсенія Яценюка і "Самопоміч" Андрія Садового.

Документ передбачає  проведення 13 реформ, зокрема: оновлення влади і антикорупційна реформа; судова реформа; децентралізація та реформа державного управління; реформа правоохоронної системи; реформа системи національної безпеки і оборони; реформа системи охорони здоров'я; дерегуляція і розвиток підприємництва; реформа енергетики і енергонезалежність; реформа житлово-комунального господарства; реформа фінансового сектора тощо.