Бойовики вдаються до провокацій біля 31-го блокпосту, - штаб АТО

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції в районах п'яти населених пунктів, в результаті чого було поранено одного військовослужбовця

Про це повідомляє прес-центр АТО у “Фейсбуці”, передає Еспресо.TV

За інформацією на 18.00, обстановка в районі населених пунктів Вуглегірськ, Чернухіно, Міус, Трьохізбенка, Кримське складна.

“Бойовики неодноразово обстріляли наші позиції, що розташовані неподалік цих населених пунктів”, - зазначили у штабі, додавши, що внаслідок обстрілів один український військовий зазнав поранення, його направлено у медичний заклад.

“У зоні особливої уваги територія навколо 31 блокпосту. Для забезпечення безпеки особового складу об’єкту здійснюється постійний моніторинг ситуації, вживаються заходи для нейтралізації банд формувань, що діють у визначеному районі”, - наголосили у прес-центрі АТО.

Згідно з повідомленням, бойовики вдаються до різних провокацій, в тому числі використовують під час обстрілів РСЗВ БМ-21 Град. Зокрема, такі обстріли зафіксовані в районі Тоненького та Авдіївки. 

Крім того, зазначається, що двічі сьогодні бойовики обстріляли Донецький аеропорт, а також житлові квартали Кірове та Кіровське. 

Інформація щодо втрат серед мирних мешканців перевіряється, додали у штабі АТО. 

Нагадаємо, як раніше повідомляли у прес-центрі АТО, загалом за минулу добу бойовики більше 40 разів порушували режим “тиші”.

Після виведення військових на 32 блокпосту із оточення, З1-ий блокпост став буферною зоною між українською територією та окупованою територією терористів.