Сепаратисти хочуть створити "народний" "Шахтар", в якому футболісти "вмиратимуть на полі"

Ідеолог харківських сепаратистів Костянтин Долгов пообіцяв не пускати "Шахтар" Ахметова назад на Донбас і створити "народний клуб"

Про це епише сайт Новороссия, передає Еспресо.TV.

"Колись була така команда в Донецьку - "Шахтьор". Всенародно улюблена. Кубкова, зубаста. Але одного разу країну зрадили? і прийшли дев'яності. А разом з ними прийшов чоловік на ім'я Рінат. І віджав не тільки газети-заводи-пароплави-​​шахти, а й футбольну команду", - говорить Долгов.

На думку Долгова, поки «хтось гнув спину на Рината за копійки», додаткова вартість дозволила капіталісту отгрохать стадіон і купити сотню-другу бразильців вартістю понад 10 млн євро.

"І найголовніше - був Ринат за єдину Україну. А тому назва "Шахтьор" було не комільфо. І вирішив він перейменувати команду в "Шахтар". А народну команду "Шахтьор" ми обов'язково відродимо. І грати в ній будуть донецькі хлопці, вмирати будуть на полі - за честь клубу, за рідний край, за вистраждану в боях Новоросію", - підводить підсумок Долгов.

Нагадаємо, раніше СБУ затримувала харківського сепаратиста Костянтина Долгова, але його випустили з-під варти за залог який вніс Олег Царьов.