Їмо не вдома: Дев'ятий фестиваль вуличної їжі пройшов з аншлагом

За два дні Дев'ятий фестиваль вуличної їжі в Києві відвідали понад 40 тисяч осіб

Фестивальний фудкорт складався з 78 найрізноманітніших ресторанів, які пропонували частування на будь-який смак: тако, спринг-роли, каррівурст, дімсами, паелью, бургери, устриці, мідії, рапани, галицькі сирники та інші гастрономічні витребеньки.

Однією з найбільш відвідуваних і цікавих локацій фестивалю знову став концептуальний Speakeasy Bar від екобренда «Мороша» - справжнє уособлення живої природи серед міських пейзажів. Тільки в цьому унікальному барі готували ексклюзивні авторські коктейлі виключно з натуральних інгредієнтів: ягід, спецій, карпатських трав. Всі вони створювалися на основі горілки на карпатській мінеральній воді «Мороша». Крім того, Speakeasy Bar by Morosha став місцем повноцінного душевного відпочинку, де гостям пропонували зробити миттєве Селфі за допомогою фірмового фотобокса «Мороша» і взяти участь в Чемпіонаті з кікеру (настільного футболу).

Переглянути фотозвіт з Дев'ятого фестивалю вуличної їжі, а також знайти і відзначити себе на фотографіях можна на сторінці Speakeasy Bar by Morosha в соцмережі Facebook.