Радник Авакова припускає, що харківський банкір Вишневський не сам вирішив піти з життя

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко припускає, що банкір Вадим Вишневський був вбитий

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці, коментуючи факт загибелі Вадима Вишневського, передає Еспресо.TV

"У Харкові за поки не з'ясованих обставин помер Вадим Вишневський. Він був не тільки радником колишнього губернатора Михайла Добкіна, а й партнером по ряду бізнесів. У тому числі за нині збанкрутілого банку "Золоті ворота". Це той самий банк, який став стрімко розцвітати після того як Добкін став в 2006 році мером Харкова, а в 2010 губернатором Харківщини", - написав Геращенко і наголосив, що з цим банком останнім часом відбуваються дивні речі.

"Взагалі з цим банком останнім часом коїться якась чортівня. Близько двох місяців тому, голова правління цього банку на прізвище Улановський, вийшов з дому погуляти з собакою і безслідно зник. Дивно все це. Наче хтось сліди замітає", - припустив Геращенко. 

І додав, що загиблий, за свідчиннями його близьких друзів, навряд чи б зміг покінчити життя самогубством. 

"Говорив зараз із кількома знайомими, які близько знали Вишневського.Так, останнім часом у нього були проблеми з боргами і кредитами. Але за своєю психологією він був м'якою людиною яка звикла отримувати задоволення від життя. Незважаючи на борги, у підприємців його масштабу завжди прихований мільйон-два доларів на чорний день. Такий як він в разі небезпеки взяв би валізу грошей і покотив куди-небудь в тропіки, щоб перечекати загрозу і позбутися настирливих кредиторів", - зазначив радник міністра внутрішніх справ. 

Нагадаємо, колишній радник Добкіна, за попередньою версією, покінчив життя самогубством.