Вночі спалили автівку речниці Кличка (доповнено)

У Києві в ніч з 22 на 23 листопада спалили машину прес-секретаря голови КМДА Оксани Зинов’євої

Про це вона повідомила на своїй сторінці у «Фейсбуці»,  передає Еспресо.TV.

«Вночі згоріла моя машина. Вибухотехніки діагностували навмисний підпал», - написала Зинов’єва.

"Ця Інфініті була вірним другом і навіть соратником:(. Де ми тільки на ній не шастали в часи Майдану. А нинішніх часів от не пережила", - додала речниця мера Києва.

Згодом вона поінформувала, що за фактом підпалу автомобіля міліція відкрила кримінальне провадження, за ч. 4. ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна).

При цьому столична міліція повідомила, що о другій години ночі в чергову частину Голосіївського районного управління надійшло повідомлення від оператора "101" про те, що по вулиці Тарасівська горить автомобіль. Відразу на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка виявила на проїжджій частині вулиці Тарасівській згорілий автомобіль "Інфініті ЕХ25".

Зінов'єва розповіла правоохоронцям, що близько опівночі разом з чоловіком приїхала до свого будинку, залишила авто біля тротуару на проїжджій частині і пішла додому відпочивати. А вже через декілька годин автомобіль горів.

"За попереднім висновком експерта відділу вибухотехнічної та пожаротехнической експертизи причина пожежі - занесення стороннього джерела запалювання. Ймовірно, з використанням легкозаймистої чи горючої рідини в якості ініціатора горіння", - зазначили в міліції.