ЗМІ спростували інформацію про параліч Рязанова

У ЗМІ з'явилося чергове повідомлення про стан здоров'я кінорежисера Ельдара Рязанова, яке спростовує його паралізацію

Продовжують надходити суперечливі дані про стан здоров'я кінорежисера Ельдара Рязанова.  Наразі з'явилась інформація, що часткова паралізація Рязанова не відповідає дійсності.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на своє джерело, передає Еспресо.TV

"Ельдар Олександрович зовсім не паралізований, навіть частково. Спочатку у нього дійсно була частково паралізована рука, але до вечора він нею прекрасно ворушив", - повідомив співрозмовник, котрий послався на родичів режисера.

Нагадаємо, раніше надходило багато суперечливих повідомленнь по стан здоров'я видатного кінорежисера. Після його госпіталізації, з'явилась інформація, що він перебуває у важкому стані в реанімації, та проходить судинну терапію. Невдовзі після цього стало відомо, що стан Рязанова покращився, а вже за два дні російські ЗМІ поширили інформацію, що режисеру стало значно гірше і до нього не пускають нікого, окрім дружини та найближчих родичів.

Як раніше повідомлялося, 25 листопада Рязанов, якому 18 листопада виповнилося 87 років, ліг у лікарню для обстеження. За словами друзів режисера, він відчув нездужання і йому на всяк випадок викликали лікаря, який госпіталізував його на кілька днів "для перестраховки".