У "ДНР" стартує показушний баскетбольний чемпіонат з восьми команд

Баскетбольний чемпіонат терористичної "ДНР" розпочнеться 21-го грудня

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на сторінку "Першого національного чемпіонату ДНР" у "ВКонтакті".

"УВАГА ВСІМ УЧАСНИКАМ ! ! ! Перший тур "Першої ліги ДНР" перенесено з 14 грудня на 21 грудня. Збір капітанів відбудеться 13 грудня в 11:00 в РСК Олімпійський", - йдеться в повідомлені. 

"На зборах капітанів, які пройшли 30-го листопада, були розглянуті основні моменти проведення чемпіонату. Вступний внесок з команди буде становити 2500 грн., оплата буде проводитися в два транші, перший до 13 грудня і буде складати 1500 грн, другий транш 1250 грн. до початку другого кола. 250 грн. буде становити депозит команди, гроші з депозиту будуть зніматися за штрафи, по закінченні турніру залишок депозиту повернуть командам. Перший тур запланований на 21 грудня. Всі капітани повинні заповнити заявки і здати комплект документів включає в себе копію паспорта(1,2 та 11 сторінки), копію ІПН та 2 фотографії 3Х4 кожного гравця і тренера(якщо такий є) своєї команди. Документи потрібно надіслати до кінця поточного тижня для того щоб гравцям встигли зробити ліцензії, без ліцензій гравці не будуть допускатися до ігор!!!", - сказано на сторінці. 

У "чемпіонаті" візьмуть участь вісім команд: БК "Новий Донецьк", БК "Зарєво" (Макіївка), УОР (училище олімпійського резерву м. Донецьк), БК "Marshall" (Донецьк), БК "Союз" (Донецьк), БК "Політех" (Донецьк), БК "Легіон" (Донецьк), БК "Харцизьк".

Всі матчі будуть проходити на базі Донецького медичного університету, а також Донецького університету економіки та торгівлі ім. Туган-Барановського.

Раніше Еспресо.TV писав, що терористи розпочали спортивну показуху для ілюзії мирної "Новоросії"