Президент із родиною віддали 100 тис. грн, щоб підтримати благодійну акцію Святослава Вакарчука

Президент Петро Порошенко разом із родиною відвідав благодійну акцію-концерт Святослава Вакарчука "Вночі"

"Вдячний Святославу Вакарчуку за внесок в благодійну справу з врегулювання ситуації на Сході України. Такі вчинки формують кожного з нас", - написав глава держави на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

Раніше речник президента Святослав Цеголко опублікував фото Порошенка, який прямував на концерт, зауваживши, що це перший такий вихід за півроку президентства. 

"Президент з родиною іде на благодійний концерт Святослава Вакарчука. Перший вихід за півроку президентства. Опісля сходами назад на Банкову, на роботу", - написав Цеголко на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Квитки коштували 20 тисяч кожний. Ми прийшли сюди вп'ятьох: я, Марина, Михайло, Євген і Олесандр (сини - ред.)", - сказав він журналістам перед благодійним концертом.

За словами прес-служби гурту "Океан Ельзи", благодійна акція-концерт Святослава Вакарчука "Вночі" зібрала допомоги на майже 10 мільйонів гривень. Зокрема, благодійні внески підуть на оновлення та повне облаштування операційних залів Запорізького госпіталю, де лікуються бійці АТО, та придбання реанімобілів.