Терористам у Горлівку привезли 12 автомобілів постачання і 5 танків,- Тимчук

Увечері 25 грудня з боку населеного пункту Озерянівка в розпорядження формувань супротивника у Горлівку прибула колона постачання (12 вантажних автомобілів) і кілька одиниць бронетехніки, в тому числі 5 танків.

Про це у своєму "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV

"З району Горлівки російсько-терористичні війська кілька діб поспіль ведуть обстріли позицій українських військ. Вогонь ведеться з 122-мм гаубиць Д-30, і відкривається з настанням темряви. З району Докучаєвська противник епізодично завдає артилерійських ударів по напрямку Степного. Вогонь відкриває АРТГРУП", - повідомляє "ІС".

Наголошується, що триває "спецоперація" російсько-терористичних військ з пошуку та знешкодження "українських диверсантів". Тепер терористи посилено патрулюються вулиці в Єнакієвому і влаштовують повальні обшуки на блок-постах.

Також за словами Тимчука, триває перегрупування сил терористів.

Так, у напрямку н.п.Трехізбенка висунулася бронегруппа противника (4 танки, 6 бойових броньованих машин). Також в даному районі противник наносив вогневі удари по позиціях українських військ. Вогонь вівся з мінометів.

У районі Бахмутськой траси відзначається переміщення озброєнь і військової техніки. Зафіксовано переміщення батареї самохідних артилерійських установок (САУ) 2С1 "Гвоздика". Протягом доби дані САУ кілька разів змінювали позиції, однак вогонь не відкривали.

З району н.п. Докучаєвськ противник епізодично завдає артилерійські удари по напрямку н.п.Степное. Вогонь відкриває АРТГРУП, підтримуюча діючу в даному районі тактичну групу російсько-терористичних військ (раніше група ІС повідомляла про прибуття даного формування в район Докучаєвська).