Терористи стягують сили під Щастя і готуються вдарити по Бахмутівці

Незважаючи на режим перемир'я, бойовики здійснюють серйозну передислокацію і накопичення сил в районі міста Щастя, а саме біля села Старий Айдар, яке знаходиться в 17 км від міста

Про це  Еспресо.TV повідомив лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"Тепер незаконним збройним формуванням для того, щоб завдати удару по Щастю, не треба, долати водну перешкоду, річку Сіверський Донець, яка була природною перешкодою на шляху просування бойовиків. Тепер вони здатні дійти до міста Щастя суходолом і загнати угрупування українських військ в котел, вдаривши по Бахмутівці, таким чином відрізавши від основних сил  підрозділи, які дислокуються навколо міста", - поінформував Снєгирьов.

За його інформацією, наразі бойовики перекидають туди важку техніку - не тільки ствольну артилерію, але й самохідні артилерійські установки і танки.

"Терористи, користуються перемир`ям, так званим " режимом тиші", створюють свій укріпрайон в небезпечній близькості від м.Щастя та українських блокпостів", - зазначив експерт.

Він зазначив, що аналогічна ситуація склалася з 31-м блокпостом, навколо якого бойовики проводять фортифікаційні роботи та перекидають важку техніку і живу силу.