У мережу потрапила перша обкладинка Charlie Hebdo після теракту

На обкладинці нового номера сатиричного журналу Charlie Hebdo, який з'явиться на прилавках 14 січня, буде розміщена карикатура на пророка Мухаммеда

Про це повідомляє телеканал "Дождь" з посиланням на французьку газету  Libération.

На картинці зображений бородатий чоловік на зеленому фоні і в білих шатах зі сльозою на очах. В руках він тримає табличку «Я - Шарлі» (Je suis Charlie). Зверху над людиною написано «Все прощено».

"Журналісти сатиричного тижневика близько 21:30 завершили роботу над першим випуском після теракту, жертвами якого стали 12 осіб. У цих виняткових обставинах випуск № 1178 вийде тиражем 3 мільйони примірників", - написано в газеті.

Новий номер з'явиться у продажу з середи, 14 січня. Журнал буде в два рази тоншим (замість 16 сторінок в ньому буде тільки вісім). Номер переведуть на 16 мов світу.

Відзначається, що кошти, виручені з продажу номера, підуть на допомогу жертвам теракту.

Нагадаємо, зранку 7 січня двоє ісламістів увірвалися в будівлю, де розташовується редакція сатиричного журналу Charlie Hebdo в Парижі, і з криками "Аллах акбар" відкрили вогонь по людям, що там знаходилися. Загинули 12 людей, серед яких - провідні карикатуристи видання.