Як ОБСЄ "моніторить" ресторани кавказької кухні в Луганську (ФОТОФАКТ)

Представники місії ОБСЄ на Луганщині замість моніторингу ситуації з обстрілами в зоні АТО "моніторять" ресторани кавказької кухні

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" розповів співголова громадської ініціативи "Права Справа" Дмитро Снєгирьов, передає Еспресо.TV.

Він відзначив, що вирішив поцікавитись роботою моніторингової місії на Луганщині після того, як в останньому звіті представники місії заявили, що вони закликали припинити обстріли Донецького аеропорту, однак до їхньої вимоги не прислухалися.

"В ОБСЄ зазначають, що, не зважаючи на прохання(!!) представників спеціальної моніторингової комісії припинити вогонь, обстріли ...тривали, з використанням "Градів" зокрема."

Телефоную в Луганськ щоби дізнатися про роботу моніторингової комісії.

- Що там ОБСЄ,- питаю, - моніторять ситуацію?

-Моніторять, на вул. Будьонного. Хвилюємося за них.

-А що там? Там небезпечно, обстріли?

-Обстрілів там немає. Там "Кавказький дворик". А хвилюємося ми за них, бо можуть не розрахувати кількість випитого кон'яку та з'їденого шашлику", - процитував Снєгирьов свою телефонну розмову.

"А тим часом: "В ОБСЄ заявили про загострення..." Про загострення чого? Кишково-шлункового тракту або головного болю, внаслідок надмірно випитого коньяку?", - додав він.

Ні підтвердження своїх слід активіст оприлюднив фото, на якому автомобілі місії припарковані в Луганську на вул.Будьонного, 87, де знаходиться "Кавказький дворик".