В Щасті під обстрілами загинула жінка

В Щастя бойовики обстріляли з артилерії житлові будинки, в результаті чого за попередніми даними загинула місцева мешканка

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт глави Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Терористи" ЛНР "з боку с.Веселое Гора щойно обстріляли м.Щастя з артилерії. Є прямі влучення снарядів у житлові будинки по вул.Республіканской. Два будинки пошкоджені (снаряди потрапили в дах), за попередніми даними господиня одного з них загинула на місці від отриманих травм", - йдеться в повідомленні глави облдержадміністрації.

Г.Москаль нагадав, що сьогодні після півночі бойовики вже обстрілювали Щастя. Під час цього обстрілу було пошкоджено газопровід високого тиску, в результаті чого місто і кілька сусідніх сіл залишилися без газу.

"Ремонтні бригади протягом дня зуміли усунути пошкодження (замінили кілька метрів розірваної труби) і почали закачувати в систему газ, і ось - новий обстріл", - зазначив він.

Нагадаємо, бойовики "ЛНР" здійснили масований артилерійський обстріл м.Щастя. В результаті пошкоджено газопровід високого тиску (близько трьох метрів труби діаметром 219 мм перебито й вивернуто із землі).