Затримано кілера, якого підозрюють у замаху на колишнього запорізького "смотрящего" Анісімова

Співробітники правоохоронних органів затримали уродженця міста Єреван Карена Мкртчяна за підозрою в організації вбивства та викраденні людини

Зокрема, Мкртчяна затримали в Дніпропетровську ще наприкінці листопада минулого року, повідомляє портал «Запоріжжя.Коментарі» з посиланням на власні джерела.

Він разом з двома своїми спільниками, переодягнувшись у форму міліціонерів, здійснив викрадення місцевого бізнесмена. Потерпілий, якому вдалося втекти від зловмисників, звернувся до міліції. Бандитів затримали по гарячих слідах. Крім того, вони підозрюються у вбивстві бізнесмена, яке було скоєно наприкінці жовтня минулого року в місті Київ.

Нагадаємо, Карен Мкртчян - один з трьох чоловіків, яких затримували за підозрою в організації замаху на запорізького бізнесмена Євгена Анісімова, якого за часів Януковича називали "смотрящим". Його машину розстріляли з АК в серпні 2013 року. Після двомісячного перебування в СІЗО, Мкртчяна випустили на свободу. Сталося це буквально на наступний день після відставки колишнього прокурора Запорізької області Олександра Кирилюка.

Нагадаємо також, що невідомі обстріляли автомобіль Анісімова в ніч на 16 серпня. Через два місяці після замаху, Євгенія Анісімова затримали за підозрою у вимаганні і заарештували на 2 місяці. Наприкінці січня столичний суд випустив Анісімова під особисті зобов'язання. В даний момент місце його знаходження невідоме.