У Донецькому аеропорту бойовики взяли в полон 8 бійців АТО

Під час бою в аеропорту Донецька терористи захопили в полон вісім українських військових, є поранені

Про це у Фейсбуці написав радник президента Юрій Бірюков, повідомляє Еспресо.TV.

"Сьогодні вранці кілька десятків бійців ПДВ пішли на допомогу своїм, в Донецькому аеропорту. Густий туман, видимість була близько 20-30 метрів. Це складно пояснити мирним, які жодного разу не були на передку - але такий туман смертельний для психіки і для людей. Особливо коли ти намагаєшся максимально непомітно наблизитися, коли ти розумієш, що в будь-яку секунду тебе можуть вбити. Нерви здають, швидко", - написав Бірюков в соцмережі.

Але в Донецькому аеропорту, за словами Бірюкова, ситауція ще гірша - пересуватися потрібно по плоскому бетонному столу, без жодного орієнтиру. "Наші хлопці промахнулися на 800 метрів, взяли трохи лівіше. І потрапили прямо в місце концентрації бойовиків", - зазначив він.

"Був бій. Були загиблі. І 8 людей потрапили в полон. Напевно офіційно це ще не озвучили, але навряд чи хтось зараз це буде заперечувати - є прізвища, є документи", - написав він.

"Події останніх п'яти діб показали дуже багато чого. У тому числі і те, що у нас завалена повністю робота з особовим складом (так звані політруки)", - додає Бірюков.