У цілому ми назбирали близько 10 млн гривень на потреби бійців АТО, - волонтер

Волонтер об'єднання "Народний тил" Роман Синіцин розповів, що спільними зусиллями на потреби бійців АТО добровольйці назбирали близько 10 млн гривень, не рахуючи речей, які приносять небайдужі люди

"Ми відправляємо машини до зони АТО чи не щодня: методично, цілеспрямовано, протягом майже півроку", - розповів він в ефірі Еспресо.TV

"Сьогодні їде бус із продуктами харчування, тепловізорами, обмундируванням для бійців в одну з гарячих точок зони АТО. Зараз у нас працює понад 30 людей. Починали з трьох у травні-червні. Починали з коліматорних прицілів для 95-ї бригади і з берців, форми для окремих взводів. Зараз вийшли на той рівень, що ми передали більше сотні тепловізорів, приборів нічного бачення, близько 40 автомобілів, частково реанімобілів", - розповів Роман. 

Днями одному підрозділу спецназу волонтери передали снайперський комплекс, який коштує понад 15 тис. доларів.

"Фактично, перейшли на постачання зброї. Тобто офіційно стали на баланс підрозділів, купуємо, вчимо снайперів користуватися цими штуками. Важливий напрямок – безпілотники. Більше 10 вже передали", - сказав волонтер і додав, що в цілому добровольці назбирали близько 10 млн гривень на потреби бійців АТО.

"І це тільки гроші, не рахуючи речей, які приносять небайдужі. У нас були випадки, коли люди просто приносили тепловізори, і ми їх передавали", - зауважив Роман Синіцин.