Антифашизм по-російські: Мати живодера Мільчакова заряджається позитивом від свастики

Мати росіянина Олексія Мільчакова, бійця "Новоросії", який став відомим завдяки своєму садистському відношенню до тварин, пропагує фашистські цінності

Про це з посиланням на сторінки Наталії Мільчак у соціальних мережах повідомляє "Uainfo".

Наталія Мільчак мати-одиначка, яка народила сина досить пізно (в 45 років) від морського офіцера.

 

Жінка повністю підтримує війну на Україні. Вся її сторінка на mail.ru заповнена приблизно таким вмістом:

Останні роки жінка на пенсії, досить активна в Інтернеті, насамперед на форумі newsland.com, де пише під ніком trapmill1901.

У молодості Наталія закінчила ГІТІС в Москві, але кар'єри в театральному середовищі не зробила. При цьому в соціальних мережах (mail.ru, Однокласники) дуже любить виставляти свою фоографію, зроблену в молоді роки, мабуть, на якихось пробах:

Як зазначає Мільчак "те, що свастику використовували "гитлерівці" не означає, що вона перестала нести позитивну енергію".

Нагадаємо, Олексій Мільчаков, сумнозвісний товариству захисту тварин садист із Санкт-Петербурга та палкий прихильник ідей нацизму, зараз вбиває українців на Донбасі в складі групи "Бетмен".

Крім того, Мільчаков потішався у соцмережах над тілами бійців батальйону "Айдар", після чого з’явився на телебаченні терористичної організації ЛНР, де розповідав глядачам про мораль, справедливість та патріотизм.