На Донеччині через обстріл терористів загинуло троє мирних мешканців, - МВС

У Донецькій області в результаті артилерійського обстрілу бойовиків загинули троє мирних жителя, а ще троє отримали поранення

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області, передає Еспресо.TV.

"Під ударом бойовиків - Дебальцеве та прилеглі населені пункти. В черговий раз обстрілу піддалося також с. Гранітне Тельманівського району. За даними на ранок 29 січня поточного року в результаті безперервного артилерійського обстрілу членами незаконних збройних формувань вбито 3 людини, в тому числі дитина. Поранено 3 мирних жителів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в результаті жорсткого артилерійського обстрілу Дебальцеве загинув 16-річний хлопчик, а його мати отримала поранення. Крім того, у своєму будинку була смертельно поранена пенсіонерка 1929 р., а інша 64-річна жінка загинула біля свого житла.

Також постраждала 68-річна мешканка с. Комуна Артемівського району, яке розташоване поблизу Дебальцеве. Жінка була терміново доставлена в лікарню Артемівська із мінно-вибуховою травмою.

Крім того, в лікарню Волновахи з численними осколковими пораненнями госпіталізовано 56-річна мешканка с. Гранітне, яка перебувала на своєму городі, коли бойовики почали артобстріл.

Міліція відкрила кримінальні провадження за всіма фактами вбивства та поранення мирних громадян.

Нагадаємо, вчора в Авдіївці в результаті попадання снаряда в квартиру загинула жінка.