Автор відеозвернення українських студентів: На жаль, нас не почули

Автор відеозвернення українських студентів до російських Євгеній Мельник сподівався почути відповідь справжніх російських студентів, але марно

Про це він заявив в ефірі "Нічного телеекспресу" на Еспресо.TV.

"Відповідь була очікуваною, але ми хотіли почути саме студентів, а не якийсь проект "Сеть", який, на жаль, не почув нас, а просто штампами з російських новин, розповів те, що сьогодні відбувається у нас в країні", - зазначив він.

Нагадаємо, представники українського студентства звернулися до своїх російських "колег" з закликом не вірити пропаганді Кремля щодо ситуації в Україні та донести до росіян правду. 

1 лютого на відеохостингу Youtube з'явилося відео, на якому молоді люди, які назвали себе "студентами університетів Росії", записали відповідь-відеозвернення до українських студентів з приводу інформаційної завіси. Риторика молоді відповідає традиційним штампам новинної політики прокремлівських видань. 

Однак сьогодні ректор Калінінградського державного технічного університету та Балтійської державної академії рибопромислового заявив, що знята на відео молодь не вчиться у названих закладах.