На Дніпропетровщині у ДТП загинув співак Кузьма Скрябін (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув відомий український співак, лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко

Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України, передає Еспресо.TV.

За попередніми даними, аварія сталася близько 8:20 біля села Лозуватка у Криворізькому районі в результаті зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, і вантажівки. "На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, більш відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці події", - повідомили в ДАІ.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Зазначимо, що Андрій Кузьменко був незмінним лідером групи "Скрябін", телеведучим, продюсером і актором. Він загинув на 48-му році життя.

Пізніше представник ДАІ Кривого Рогу повідомив подробиці автокатастрофи, передає РБК-Україна.

"ДТП сталося на 86 км траси "Кривий Ріг - Кіровоград". "Скрябін рухався за кермом автомобіля Toyota Sequoia, що на трасі зіткнувся з молоковозом", - зазначили в ДАІ.

Співак загинув на місці, а його пасажир з травмами доставлений в одну з місцевих лікарень.

Відомо, що 1 лютого Скрябін дав концерт у Кривому Розі.

Правоохоронці ведуть слідчі дії на місці пригоди.

Пізніше стало відомо, що поруч зі співаком знаходилась адміністратор групи "Скрябін" Ольга Любченко. Як повідомили джерела, у дівчини зламані три хребці, але прогноз лікарів оптимістичний. Ольгу врятувало те, що під час ДТП вона була пристебнута ременем безпеки.

У Кривому Розі сьогодні влаштують пам'ятне віче на знак пам'яті про відомого українського співака. Городяни зберуться о 19:00 на пл. Горького, що в 95 кварталі, і запалять свічки.