У "ДНР" вже кличуть на допомогу миротворчий контингент

У самопроголошеній "Донецької народній республіці" закликали миротворчий контингент на Донбас для врегулювання конфлікту

Про це заявив сьогодні представник ДНР на переговорах тристоронньої контактної групи Денис Пушилин, передає терористичне "Донецьке агентство новин".

"Ми вже давно говорили, що така зона (демілітаризована зона, - ред.) потрібна і потрібен миротворчий або спостережна контингент. І це буде чи не єдиною можливістю, щоб повноцінно зупинити бійню на Донбасі і щоб не було надалі черговий активізації бойових дій", - заявив Пушилин.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко виступив проти врегулювання конфлікту на Донбасі з допомогою миротворчих військ.

"Організація цих миротворців потребує як мінімум півроку. Ви можете уявити, що всі ці півроку люди будуть гинути в Україні від агресора, зараз нам потрібна не миротворча операція, а перемир'я і відкликання іноземних військ (російських,- ред). Повірте, без іноземних військ і коли буде закрито кордон в рамках визнаних меж, мир і стабільність будуть питанням кількох тижнів", - заявив Порошенко