У Рівному обстріляли обласний військкомат

У Рівному вчора пізно ввечері невідомі обстріляли обласний військовий комісаріат по вулиці Грабник

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі МВС.

"Міліціонери з’ясували, що невстановлена особа з поки що невідомого пристрою здійснила постріл в напрямку будівлі. Внаслідок цього розбито два вікна на четвертому поверсі у класі мобілізації та пошкоджено частину стіни, в якій утворилася вирва глибиною близько двох сантиметрів. Під час вибуху ніхто не постраждав, адже у цей час у приміщенні перебував лише черговий, який знаходився на першому поверсі. Наразі проводяться експертизи, які встановлять вид зброї, з якої здійснено постріл", - розповів на прес-конференції заступник начальника УМВС України в Рівненській області полковник міліції Володимир Голубош.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна), частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Рівненські правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини обстрілу ОВК, із проханням відразу повідомити в правоохоронні органи.

"Конфіденційність гарантована", - запевняють в МВС.