"Шустер live" знайшов прихисток на телеканалі "112 Україна"

Канал "112 Україна" анонсував вихід програми "Шустер live"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу каналу.
 
"112 Україна" не тільки транслюватиме у своєму ефірі ток-шоу, але й надаватиме своїм телеглядачам додатковий контент - прямі включення з кулуарів "Шустер live" та ексклюзивні коментарі у гостей проекту.
 
Окрім того у телестудії працюватиме ведуча Роксана Руно, яка надаватиме слово гостям свого ефіру "Руно live" для коментування ключових тем, що обговорюватимуть гості студії Савіка Шустера.
 
Програма виходитиме у прямому ефірі  телеканалу. Початок трансляції заплановано на 20:15. Ефір триватиме чотири години до опівночі без перерв на рекламу.
 
Раніше повідомлялося, що ток-шоу "Шустер live" відновлює свій вихід на телеканалі новин "24". Програма має вийти в ефір о 20.30. Гостей випуску не анонсовано.
 
Водночас, "Телекритика" повідомила з посиланням на власні джерела, що "Савік Шустер студія" поки не підписала контракту з жодним із загальнонаціональних каналів, але переговори тривають.
 
Нагадаємо, минулого року ток-шоу "Шустер live" виходило на Першому національному і каналі "24". При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - на каналі "24", після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і "24". Перший національний вирішив не продовжувати контракт зі студією Савіка Шустера на 2015 рік.
 
У минулому програма "Шустер live" також виходила на телеканалах "Україна" (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та "Інтер" (2013 рік).