У Генштабі стверджують, що бойовики не зможуть захлопнути Дебальцевський котел

У Генеральному штабі Збройних Сил України стверджують, що попри всі намагання, бойовики не зможуть зімкнути кільце навколо Дебальцевого

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генштабу, передає Еспресо.TV.

"Відмінна робота української артилерії і зосередження в зазначеному районі (Дебальцевському, - ред.) значних сил, дозволяють впевнено стверджувати, що цей плацдарм не буде замкнений в кільце і відрізаний від постачання та комунікацій", - йдеться в повідомленні.

Проте в Генштабі підкреслили, що ситуація в цьому районі залишається найбільш напруженою, бойовики продовжують обстріл міста.

"Незважаючи на значну чисельність проросійських бойовиків і найманців, зосереджених навколо Дебальцевського плацдарму і щільний артилерійсько-мінометний вогонь, всі спроби ворога захопити нові позиції і змінити існуючу лінію розмежування у свою користь, зустрічають гідну відсіч українських військових, які ведуть вогонь тільки у відповідь", - повідомили в Генштабі.

Нагадаємо, сьогодні кобат "Донбасу" нардеп Семен Семенченко також повідомив, що не дивлячись на те, що російсько-терористичним військам вдалося відбити населений пункт Логвинове, мова про закриття Дебальцевського котла не йде.