Сайт Еспресо.TV веде трансляцію дискусії проекту "Культура vs Пропаганда"

Сьогодні о 19:00 в рамках проекту "Культура vs Пропаганда" відбувається дискусія на тему "Як держава має пропагувати українську культуру"

Нинішнє керівництво Міністерства культури заявило, що культура і гуманітарна політика мають служити завданням фронту і стати інструментом захисту національної безпеки. Чи означає це, що і мистецтво таким чином має перетворитися на рупор пропаганди?

Про це сьогодні у рамках проекту "Культура vs Пропаганда" дискутуватимуть культурна експертка, донедавна директорка Фундації "Центр сучасного мистецтва" Катерина Ботанова  та політик, голова мистецького об’єднання "Остання барикада" Олесь Доній. 

Модеруватиме захід письменниця і журналістка Лариса Денисенко.

"Культура vs. Пропаганда" – проект, створений у співпраці громадської організації «Форум видавців» та благодійного фонду "Фундація Дарини Жолдак" за підтримки FEDORIVHub. 

Інформаційні партнери проекту: "1+1", "Українська правда. Життя", Hromadske.tv, Espreso.TV, Insider, "Телекритика", радіо "Аристократи", журнал "Країна", "Газета по-українськи", Cultprostir, газета "День", Hromadske. radio, "Перший національний", "Апостроф".