Яценюк: Завтра уряд узгодить усі "технічні моменти" реформаторських законів

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк сподівається завтра до ночі узгодити пакет законопроектів, необхідних для стабілізації курсу гривні та отримання траншу від Міжнародного валютного фонду

Про це Яценюк заявив сьогодні на засіданні Кабміну, передає кореспондент Еспресо.TV.

Він зазначив, що вчора завершилися обговорення зазначених законів з усіма фракціями, в тому числі з "Блоком Петра Порошенка".

"Для того, щоб в парламенті все було швидко проголосовано, завтра ми починаємо остаточні переговори з комітетами та з профільними парламентаріями, які працюють в податковому, економічному, митному, бюджетному комітеті, щоб завтра до ночі узгодити всі технічні моменти. До  ночі треба узгодити усі технічні моменти і у понеділок оперативно і швидко проголосувати", - сказав Яценюк.

Він сподівається, що Верховна Рада  2 березня проголосує за реформаторський пакет законопроектів.

Яценюк також наголосив, що зазначені зміни потрібні, в першу чергу, Україні. "Хочу нагадати, що в Україні немає реформ, які потрібні МВФ.  МВФ в Україні не потрібно нічого. Це самій Україні потрібні реформи  і зміни", - сказав глава уряду.

Нагадаємо, 2 березня відбудеться позачергове засіданні Верховної Ради, на якому мають розглянути урядовий пакет законів щодо змін до держбюджету.