Харківський терорист Долгов хизується, що за його доносом затримали Гончаренка

Так званий співголова організації "Народное движение Новороссии" Костянтин Долгов заявляє, що це народного депутата України Олексія Гончаренка затримали в Москві за його доносом

Про це Долгов написав на власній сторінці у "Фейсбуці".

"Час назад я позвонил представителю СК РФ с требованием задержать Алексея Гончаренко, виновного в сожжении людей в Одессе 2 мая. Гончаренко сегодня находится в Москве на акции немцовцев. И вот только что пришла информация, что Гончаренко задержан", - повідомив Долгов.

Пізніше він дописав: "Гончаренко задержан, по пока не арестован. Требуем арестовать виновного в сожжении людей в Одессе 2 мая!".

Як уже повідомлялося, сьогодні в Москві під час ходи пам'яті Бориса Нємцова російська поліція затримала народного депутата України Олексія Гончаренка.

Нагдаємо, одного з координаторів проросійського руху у Харкові Костянтина Долгова українські правоохоронці затримали в квітні минулого року, але суд відпустив Долгова з СІЗО за заставу в 365 тисяч гривень, яку оплатив Олег Царьов.

Долгов втік на підконтрольну терористам територію, а Харківський суд знову виніс ухвалу про затримання Костянтина Долгова.