Російські ЗМІ вже "вішають собак" за вбивство Нємцова на батальйон Дудаєва

Російське слідство припускає причетність батальйону Дудаєва до вбивства російського опозиційного політика Бориса Нємцова

Про це пише російська газета "Известия" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передає Еспресо.TV.

Джерело "Известий" стверджує, що замовником вбивства були українські спецслужби, а організаторами - голова батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв, а також його дружина Аміна Окуєва. Виконавцями стали чеченські бойовики.

Співрозмовник видання розповів, що нібито слідчі в даний час опрацьовують, в тому числі, версію вбивства, пов'язану з так званим "українським слідом". Вбивство Нємцова, як пише російська газета, повинно було дестабілізувати обстановку в країні і дискредитувати російське керівництво.

Опозиційний політик Нємцов був убитий увечері 27 лютого в центрі Москви поруч з Кремлем. За фактом вбивства порушено кримінальну справу за двома статтями КК РФ - "вбивство" і "незаконний обіг зброї". За фактом вбивства порушено кримінальну справу, слідчі розглядають кілька версій, однак підозрюваних поки немає.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські ЗМІ поширили інформацію з посиланням на свої джерела, що слідчі підозрюють у вбивстві Нємцова єдиного свідка трагедії, подругу політика Анну Дурицьку.

Зазначимо, що сьогодні народний депутат України Вадим Денисенко висловив думку, що Кремль будь-що намагатиметься притягнути Україну до вбивства Нємцова.