Російський екс-сенатор назвала ім'я справжнього вбивці Нємцова

Екс-сенатор Росії Людмила Нарусова вважає, що кого б не призначив Слідчий комітет в якості вбивці Бориса Нємцова, його ім'я відоме - це "ненависть до інакомислення, яка щедро розсипається" російськими федеральними ЗМІ

"Кілька днів тому один з прапороносців "Єдиної Росії", неодмінний учасник усіх політичних ток-шоу депутат Олександр Хінштейн, заявив: "Лібералів і демократів потрібно ставити до стінки". Бориса Нємцова і поставили до стінки - до кремлівської", - написала вона у своєму блозі на сайті "Ехо Москви", передає  Еспресо.TV.

За її словами, за це "підбурювання" до вбивства депутата "не засудила партія, не позбавили депутатського мандата - значить, дозволили".

"Ще хочу сказати про федеральні телеканали, на яких було навіть заборонено вимовляти ім'я Нємцова в позитивному ключі, не кажучи вже про те, щоб запрошувати його в студію і давати висловлювати свою думку, - зазначила екс-сенатор. - Зараз вони фальшиво сумують, але я впевнена, що на передачі, які повинні бути присвячені цій трагедії, вони знову не будуть запрошувати його соратників і однодумців ".

На думку Нарусової, сьогодні в Росії "ненависть міцнішає".