Поблизу Старого Айдару мирний житель підірвався на розтяжці

Вчорашній день та минула ніч пройшли на Луганщині відносно тихо. Періодичні перестрілки з автоматичної зброї виникали тільки поблизу Кримського та Трьохізбенки Новоайдарського району

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

За його даними, наразі інформації про поранених мирних мешканців та військових немає. В решті населених пунктів на контрольованій Україною території Луганщини дотримувався режим бойової тиші.

Разом з тим Москаль повідомив, що у Станично-Луганському районі важкі осколкові поранення отримав 36-річний місцевий мешканець. "Чоловік вийшов у лісосмугу біля Старого Айдару і підірвався на розтяжці. Зараз він перебуває в лікарні міста Щастя", - поінформував губернатор Луганщини.

Він також повідомив, що на даний момент у селах на лінії розмежування вогню триває відновлення перебитих систем життєзабезпечення.

Зокрема, вчора вперше після довгої перерви з’явилася центральна вода в передмісті Золотого - селищі Стаханівець. Крім того, відновлено мобільний зв'язок у Кримському. "Центральної води тут поки немає (водогін пошкоджений на місцевості, що прилягає до Сокільників, які окуповані бойовиками), тому люди добувають воду зі свердловин і діляться з іншими", - зазначив Москаль.

Також на контрольованій урядом Луганщині все ще без світла залишаються два села – Новотошківка та Троїцьке в Попаснянському районі.