Аваков: Про заплановане затримання в уряді знав тільки я і прем'єр-міністр

Про заплановане на сьогодні затримання глави ДСНС на засіданні уряду знали лише прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков

Про це розповів Аваков сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу", передає Еспресо.TV.

"Ми намагаємося працювати так, розуміючи в якому середовищі працюємо, на жаль, серед співробітників МВС, прокуратури та в судах достатньо людей, які допускають витік інформації, і звідси виникає неможливість припинити жоден злочин. Ти постійно в'язнеш у процесуальних процедурах, і злочинці уникають покарання. Тому ми зробили хорошу роботу: дякую слідчим, службі внутрішньої безпеки, нашим спеціальним співробітникам, слідчому управлінню, особливий мій "респект" службі Генерального прокурора, яка спрацювала дуже чітко і принципово. В уряді про те, що так почнеться Кабмін, знав тільки я і прем'єр-міністр. Це не знали навіть мої помічники і мої заступники", - зазначив глава МВС.

Як зазначалося раніше, за словами Авакова, коли до зали уряду зайшов слідчий, багато хто здригнувся.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання уряду правоохоронці затримали голову ДСНС Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького. За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, посадовців затримано за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ст. 208 Кримінального кодексу України. Бочковський та Стоєцький звинувачуються у зловживаннях у сфері державних закупівель.