Бій Усика та Князева за чемпіонський титул відбудеться за підтримки бренду "Хортиця"

Інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик та його майбутній суперник, чинний Чемпіон Росії в першій важкій вазі Андрій Князев взяли участь у прес-конференції, присвяченій майбутньому поєдинку

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Захист титулу відбудеться в Києві 18 квітня за підтримки бренду "Хортиця".

На даний момент Олександр Усик займає 3-й рядок рейтингу WBO у своїй ваговій категорії. Для Олімпійського чемпіона це вже сьомий поєдинок його професійної кар'єри.

"Я дивився декілька останніх поєдинків Андрія, він, насправді, дуже непростий суперник, справжній професіонал. 18 квітня нас чекає дуже непростий бій. Ми думаємо, що можемо перемогти Андрія, в той же час Андрій розраховує, що зможе перемогти нас. 18 квітня побачимо, що з цього вийде", - зазначив тренер Усика Джеймс Алі Башир.

На професійному рингу Князев, якого називають "Богатир", провів 12 поєдинків, 11 з яких виграв, при цьому 6 перемог здобув нокаутом. За три роки професійної кар'єри він двічі ставав чемпіоном своєї країни, а також завоював кілька регіональних титулів. В останній раз Андрій виходив у ринг у вересні минулого року проти грузинського боксера Шалви Джомардашвілі, перемога над яким принесла йому титул WBO Oriental і місце в ТОП-15 світового рейтингу WBO.

"Андрій завжди був скромним у своїх заявах. Тим не менш, упевнений, що він покаже хороший бій. Ми приїхали забрати пояс у Олександра Усика", - такі плани на майбутній поєдинок озвучив промоутер Князева Ілля Кутузов.

Наприкінці зустрічі боксери провели дуель поглядів та потиснули один одному руки. В андеркарді багатообіцяючого турніру на ринг також вийдуть Макс Бурсак, Олег Малиновський, Мішико Беселія, Хасан Байсангуров, Хусейн Байсангуров, Петро Іванов, Сергій Радченко, Асламбек Ідігов, Арам Фаніян та інші спортсмени. Квитки на вечір боксу вже надійшли в продаж, їх вартість стартує від 100 грн.

Трансляція поєдинку відбудеться 18 квітня на телеканалі "Інтер" за підтримки бренду "Хортиця" - абсолютна якість".